Aspen 2T Bensin - Klykken & Røen`s hjemmeside

Gå til indhold

Aspen 2T Bensin

BENSIN-OLJE > Aspen

NÅ RYKER DET BETYDELIG MINDRE AV MOTORSAGEN

Hva er vel mer plagsomt enn å stå i en røyksky når man jobber? Røyken er dessuten helseskadelig. Aspen alkylatbensin inneholder 99 % færre giftige stoffer enn vanlig bensin og lukter og ryker mye mindre. De mest skadelige stoffene, som f.eks. bensen og andre aromater, er stort sett fjernet. Det gir deg et betydelig renere og triveligere arbeidsmiljø ute i skogen.
Neste gang du bruker motorsagen, ryddesagen eller lignende, tenk sikkerhet og la helsen komme først.
Aspen alkylatbensin er et ekstra rent motordrivstoff som stort sett ikke inneholder skadelige stoffer som bensen, aromater, polyaromater eller olefiner. Det gir deg et mye renere og triveligere arbeidsmiljø i skogen, og du slipper å jobbe i en giftig røyksky. Bensindamp og avgasser fra Aspen-drivstoff er betydelig mindre helseskadelige enn utslipp fra vanlig bensin.
Aspen 2 er praktisk ferdigblandet med 2 % helsyntetisk Aspen 2-taktsolje og kan dermed brukes direkte i alle motorsager.
.

På tide å bytte bensin.
Vi har et fantastisk produkt. Aspen alkylatbensin inneholder opp til 99% færre skadelige hydrokarboner sammenlignet med vanlig bensin. Snillere mot menneske, maskin og miljø. Drivstoff for folk som bryr seg, ganske enkelt.
Perfekt ytelse for alt fra gressklippere, trimmere, motorsager og snøfreser til båtmotorer, mopeder og snøscootere. Uansett årsmodell. Alkylatbensin anbefales i dag som førstevalg av stadig flere produsenter av små motorer.

VÅRE PRISER På ASPEN BENSIN
Aspen 2T       5L   Kr. 145,

Aspen 2T    25L   Kr. 650,-  

Aspen 4T      5L   Kr. 180,-

Aspen 4T    25L   Kr. 780,-                ASPEN VIDEO  Oppdatert 18.01.2021

Tilbage til indhold